Loading...
Mötesplatsen 2017-10-22T19:39:46+00:00

Det röda tältet

En trygg mötesplats för kvinnor med negativa sexuella erfarenheter.

Vill du bryta din ensamhet och få starkare självkänsla?

I Det Röda Tältet träffar du andra kvinnor och får allt stöd du behöver för att komma vidare i din resa. Det är en skyddad mötesplats där du kan känna dig trygg och får hjälp, stöttning och kunskap. I Det Röda Tältet ligger fokus på gemenskap, att mötas, att få bättre relationer och ökat självförtroende.

Detta ingår i Det Röda Tältet:

  • Digital mötesplats
  • Kompis
  • 10 gruppcoachingssessioner
  • Resväska
  • Braintraining
  • Varannan vecka inspiration

Digital mötesplats

I den digitala mötesplatsen skapar du kontakt med andra kvinnor. Du ber om hjälp eller du sträcker ut din hand till någon som behöver. Här får du vara som du är med dina frågor, tankar och dina resurser.  Här får du lämna känslor av övergivenhet, att du inte duger och utveckla ditt självförtroende.  Det finns en kursportal och en hemlig Facebook grupp.

Kompis

Att har varit utsatt för ett sexuellt övergrepp känns ensamt och många kvinnor vågar aldrig berätta. I Det Röda Tältet får du kontakt med andra kvinnor och du får också en egen kompis som du kan dela dina tankar med. Gemenskap är en viktig del i din resa och därför erbjuds ett forum för dem som vill. Du är välkommen.

Gruppcoachingssessioner

Varje månad har vi en online coachingsträff i vilken alla deltagande kvinnor kan vara med. Det kommer att vara stödet du behöver.

Det Röda Tältet Behandlingsprogram

Önskar du mer fokus på traumabearbetning? Då passar Det Röda Tältet Behandlingsprogram dig, ett online behandlingsprogram. Det fungerar även utmärkt att delta i båda program samtidig eller att behandlingsprogrammet  blir ett naturligt andra steg.

Trygghet

Vi arbetar under sekretess så att du kan vara trygg i att allt som vi talar om stannar inom vår grupp.

Det röda tältet: Efter Anita Diamants bestseller The red tent.

Mer information om Det röda tältet mötesplats & anmälan

jeanette-niehof-psykolog

Fria utbildning & inspiration

Vill du få min fria utbildning & inspiration i din brevlåda varannan vecka?

Anmäl dig gärna här nedan.