Tre dagars MI Kurs

Arbetar du  inom vården, som lärare, som jurist, eller som coach? Kursen passar dig som möter klienter och alla som vill öka sin kompetens i klientkommunikation och förebygga vårdskador.

Denna kurs i klientcentrerad kommunikation passar dig som vill förbättra din samtalskompetensen och vill lära hur din patient, klient eller elev kan bli mer delaktig i samtalen.

Genom denna MI grundutbildning på 3 dagar lär du dig att använda samtalsmetodiken i rådgivande och behandlande syfte.

I kursen får du teori, men fokusen ligger på övningar. Efter tre dagar behärskar du grunderna i motiverande samtal och kommer du dig att känner säkrare i kommunikation med dina klienter eller kunder.

Detta säger tidigare kursdeltagare: 

”Det var faktiskt bland de bästa kurser jag någonsin gått.”

”Jag kände att jag behövde något mer i mitt jobb som samtalsstöd, och fick en rekommendation att gå MI-kurs hos Jeanette Niehof på ViduNova.

”Det var faktiskt bland de bästa kurser jag någonsin gått. Dynamisk, praktisk, rolig, innehållsrik, och med höga krav på oss som utbildades – tre välfyllda dagar som varvades med roliga och spännande övningar.”

”Jag gick från kursen med ett helt nytt sätt att tala och möta mina samtalspartners, MI är roligt då det är ett så extremt tacksamt verktyg, få utbildningar jag har gått har gett mig så mycket som dessa tre dagar. Rekommenderas till alla som vill nå fram bättre i kommunikationen.” Viktoria Löwenthal, Mare Meva, Maj 2016

”Den bästa vidare utbildning jag har fått under mitt yrkes liv” Karin Borg, lärare inom Malmö stad, Oktober 2014

” Det är en mycket kunnig, tydlig och lyhörd kursledare. Det är professionellt och samtidig behagligt och trygg. Bra var att det var en kombination av teori och praktiska övningar. Lina Svensson,  2015

 

Mer information om MI kursen
TILLBAKA TILL KURSUTBUDET

jeanette

Fria utbildning & inspiration

Vill du få min fria utbildning och inspiration i din brevlåda varannan vecka?

Välkommen att anmäla dig här nedan.