Sagt av mina klienter:

“Jeanette,
Du har hjälpt mig att upprätta förståelse för mig själv. När jag förstod att jag inte var konstig eller hemsk, värd att föraktas, påbörjade jag min inre resa av kärlek, mot kärlek. Känslan av att vilja ta hand om mig själv som om jag var någon jag älskade är obeskrivbar. Att investera i mig själv tillsammans med Jeanette har förändrat mitt liv för all framtid. Det är jag evigt tacksam för, och i ärlighetens namn, är det något av det bästa jag gjort.” (Sanna)


“Jag är djupt berörd av den närvaro du visade i tisdags och den värme jag kände. Jag bara var där och det blev som det blev. I alla andra liknande situationer har jag alltid haft fokus på den andre – den som tar emot det jag säger.’ Tack att du kunde stanna vid mig och mina känslor.” (Maria)


“Jag har fått träffa fem olika psykologer och terapeuter som inte kunnat diagnostisera mig ordentligt. Deras diagnoser ledde till konsumering av onödig medicinering som förvärrade mitt tillstånd på grund av att det inte var rätt för mina besvär eller hur jag ens fungerade som människa. Men då hörde jag om Jeanette Niehof och jag gav det en chans. Till min förvåning var hon annorlunda än resten av psykologer som jag har träffat. Innan hon gav mig en diagnos tog hon sig tid att lära känna mig bättre som person och innan hon satte ett namn på mina symptom lärde hon sig om kärnproblemet av dessa symptom. Hon förstod verkligen hur hon skulle handskas med mina besvär och känslor och genom hennes terapisessioner öppnades en helt ny värld av självkänsla, självförtroende och själv upptäckande framför mig som jag aldrig trodde fanns innan.” (Elisabeth)


“När man kommer in på Jeanettes mottagning är det nästan som att träffa en kär gammal vän, hon är en av de mest varma och omtänksamma människor jag någonsin mött. Jag har gått hos en del terapeuter innan men det var inte förrän jag kom till Jeanette som jag kände att jag verkligen hittat rätt. Jeanette är väldigt professionell i sitt bemötande och hon ser alltid till att man känner sig trygg under hennes behandlingar, man känner sig alltid sedd och lyssnad på när man är hos Jeanette vilket är väldigt viktigt när man går i terapi. Efter varje session med Jeanette känner jag alltid att jag lärt mig något nytt om mig själv, fått nya insikter och kommit ett steg närmare där jag vill vara. Jag skulle varmt rekommendera Jeanette till vem som än känner att de mår dåligt och vill komma vidare i livet.” (Anette) 


 “Jag har gått sammanlagt  tre år i samtalsterapi både psykodynamisk och kbt utan symtomlättnad innan jag kom till Jeanette och påbörjade emdr-behandling med henne. På några få korta månaders behandling har jag upplevt att mina nivåer av ångest  har sjunkit på ett sätt jag inte vågat hoppas på. Livet är lättare. Jag har också upplevt mig förstådd. Det som tidigare varit svårförklarligt har fått förklaringar. Jag har större tillförsikt inför att kunna möta utmaningar i vardagen och önskar att jag fått möjlighet att få del av behandlingen tidigare i livet. ” (Sara)


 ” Innan jag träffade Jeanette hade jag bearbetat mitt trauma under många år och på flera olika sätt. Det hade hjälpt mig att acceptera traumat och delvis hantera det. Men för den inverkan det hade på mitt liv verkade inte finnas hjälp att få. Jag blev fort trött, hade svårt att fokusera och behövde mycket återhämtning. Efter Jeanettes behandling har jag en ny effektivitet och uthållighet. Jag kan fokusera längre stunder, mitt behov av återhämtning har minskat drastiskt och det gör att jag får mycket mer tid till både företagande, familj och fritid.”  (Anna)


” Måste också berätta att sedan terapin Jeanette har jag inte haft ett ENDA återfall. Jag är så tacksam (och min sambo!) ända in i roten av min själ till dig 🙂 Jag mår så bra idag att jag glömmer att det någonsin var annorlunda. Det har varit magiskt, och det arbetet vi gjorde tillsammans kommer jag ha med mig resten av mitt liv! ” (Matilda)