Bearbetningskurs

Forskning har visat att strukturellt skrivande om traumatiska upplevelser och känslor är ett kraftfullt sätt att bearbeta trauman. Därför har jag utvecklad en nio veckors kurs i bearbetning av sexuella trauman genom skrivuppgifter för dig som vill bearbeta dina trauma i din egen tid, i din egen takt, för ett lågt pris.

I utvecklingen av denna kurs har jag använt min långa erfarenhet som leg. psykolog och cert. psykotraumaterapeut.

Under 5 veckor kommer du att få 30 mejl med

– Skrivuppgifter

–  En braintraining

– Kreativa uppdrag

Skrivuppgifter

Genom skrivuppgifter lär du dig att på ett strukturerat sätt skriva om ditt trauma/dina trauman, känslor och tankar. Du bearbetar ditt trauma och lär dig att stanna kvar i dina känslor utan att trycka undan dem. Du lär dig ett terapeutiskt sätt att skriva, och när du är i öppen och ärlig kontakt med dig själv blir det lättare att läka gamla sår. Efter ett tag kommer du att känna dig friare och då kan du börja leva mer här och nu.

Braintraining

Som bonus  får du en ljudfil med en meditativ braintraining. Braintrainingen hjälper dig att bearbeta dina trauman. Du kan lyssna på ljudfilen när du ska lägga dig, medan du tar en promenad, sköter om trädgården eller som bakgrundsljud när du sitter vid datorn.

 En kursdeltagare skrev om denna braintraining:  ”Och brainträning älskar jag! Waw Jeanette….har inga ord att förklara…så glad jag blev för den.”

Kreativa uppdrag

För att aktivera båda hjärnhalvor under bearbetningsprocessen får du några kreativa uppdrag som extra bonus.

”Jag är väldigt glad och mycket imponerad vilka energetiska proffsiga healingsdelar kursen har.”

Referenser

”Kursen är excellent tycker jag. It is a masterpiece. Den innehåller allt.”

 ”I samband med Jeanettes utbildning och speciellt Traumabearbetningen – har jag åstadkommit mer än vad jag gjort på 2 år – på egen hand. Det går undan och är en bra metod för att påbörja läkningsprocessen!”

Läs mer

jeanette

Fria utbildning & inspiration

Vill du få min fria utbildning och inspiration i din brevlåda varannan vecka?

Välkommen att anmäla dig här nedan.