FRÅN TRAUMA TILL KRAFT

Forskning har visat att strukturellt skrivande om traumatiska upplevelser och känslor är ett kraftfullt sätt att bearbeta trauman. Därför har jag utvecklat en nio veckors kurs i bearbetning av (sexuella) trauman genom skrivuppgifter, övningar, information och guidade meditationer för dig som vill bearbeta dina trauma i din egen tid, i din egen takt, för ett lågt pris.

I utvecklingen av denna kurs har jag använt min långa erfarenhet som leg. psykolog och cert. psykotraumaterapeut.

Under nio veckor kommer du att få 30 mejl med

–  Skrivuppgifter

–  En braintraining

– Kreativa uppdrag

– Stödnotiser

Skrivuppgifter

Genom skrivuppgifter lär du dig att på ett strukturerat sätt skriva om ditt trauma/dina trauman, känslor och tankar. Du bearbetar ditt trauma och lär dig att stanna kvar i dina känslor utan att trycka undan dem. Du lär dig ett terapeutiskt sätt att skriva, och när du är i öppen och ärlig kontakt med dig själv blir det lättare att läka gamla sår. Efter ett tag kommer du att känna dig friare och då kan du börja leva mer här och nu.

Många har som första automatiska reaktion ‘det är ingenting för mig‘, men de som har genomfört kursen är väldig nöjda och förvånade över att resultatet blev så positivt och helande.

Braintraining

I kursen får du en ljudfil med en meditativ braintraining. Braintrainingen hjälper dig att bearbeta dina trauman. Du kan lyssna på ljudfilen när du ska lägga dig, medan du tar en promenad, sköter om trädgården eller som bakgrundsljud när du sitter vid datorn.

 En kursdeltagare skrev om denna braintraining:  ”Och brainträning älskar jag! Waw Jeanette….har inga ord att förklara…så glad jag blev för den.”

Kreativa uppdrag

För att aktivera båda hjärnhalvor under bearbetningsprocessen får du kreativa uppdrag.

”Jag är väldigt glad och mycket imponerad vilka energetiska proffsiga healingsdelar kursen har.”

Referenser

”Kursen är excellent tycker jag. It is a masterpiece. Den innehåller allt.”

 ”I samband med Jeanettes utbildning och speciellt Traumabearbetningen – har jag åstadkommit mer än vad jag gjort på 2 år – på egen hand. Det går undan och är en bra metod för att påbörja läkningsprocessen!”

Jeanette har utvecklat fyra olika bearbetningskurser.

– Bearbetning av sexuella trauman för kvinnor
– Bearbetning av sexuella trauman för män
– Bearbetning av upprepade trauman ej sexuella
 Bearbetning av en traumatisk händelse

Läs mer
Mer information om hur du kan transformera trauma till kraft
TILLBAKA TILL KURSUTBUDET

jeanette

Jeanettes fria utbildning & inspiration

Kanske har du en fråga eller vill du anmäla dig?