FRÅN TRAUMA TILL KRAFT

Online behandlingskurser, vänder sig till dig som har haft ett, eller flera (sexuella) trauman.

Kurser är för dig som vill komma vidare i ditt liv, lämna det förflutna bakom dig, transformera trauma till kraft, frigöra dig från skam och leva ett liv i harmoni med dig själv.

Få slut på ett livslångt lidande

Det handlar om att släppa det förflutna, bearbeta ditt trauma och återhämta dig från skam. Genom dessa kurser  på kommer du att få tillbaka din kraft, börja uppskatta dig själv för att kunna leva ut ditt sanna jag i lugn och harmoni.

Hur går det till?

Kurser innehåller det du behöver för att bearbeta dina trauman och frigöra dig från skam. Du kan göra övningarna i din egen takt.

Kurser är på distans men är samtidigt mycket närvarande. Du har frihet och bestämmer själv när, var och hur ofta du ska genomföra övningarna för att investera tid till din bearbetningsprocess. Du gör din resa i din egen takt, men där jag, Jeanette Niehof, psykolog och psykotraumaterapeut med 25 års erfarenhet, kommer att guida dig genom de olika stegen.

De fem kurser är

Mer information & anmälan
TILLBAKA TILL KURSUTBUDET

jeanette

Jeanettes fria utbildning & inspiration

Har du en fråga? Vill du anmäla dig?

    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär.: